Hazel Carrie is eerst opgeleid als danseres en heeft meer dan 30 jaar in verschillende artistieke en sociale projecten gewerkt.
Zij volgde haar opleiding Alexandertechniek  bij Elizabeth Langford en Eliane Lefèbvre en behaalde in 2001 haar diploma.
Recent voltooide ze de opleiding in de Biodynamische Cranio-Sacraal T herapie. Momenteel studeert ze bij Jean-Luc Hody psychologie en ontwikkeling volgens de Traditionele Chinese geneeskunde.
Al deze verschillende benaderingen zijn voor haar complementair en verrijkend. Ze brengen nieuwe inzichten en verdiepingen om te begrijpen hoe we functioneren als menselijke wezens.
Ze beoefent T’ai Ji en Qi Gong met Philippe Beumier. Ze speelt piano en begeleidde, als Alexanderteacher, de masteclasses van Rudolf Kratzer voor professionele muzikanten.
Hazel houdt van werken met mensen van alle leeftijden en achtergrond. Naast haar privé praktijk is zij docent hedendaagse dans en choreografie voor tieners in de Kunsthumaniora in het Athénée Royal de Fragnée, Liège, en werkt ze met de Alexandertechniek met jonge kinderen in de naschoolse opvang. 

tel:04 252 0616
gsm: 0474 496272
mail: hazelcarrie@gmail.com
FR/UK

Address:

Rue des Bergers 161
4000 Liège

Get directions from Go